Ez a mézes palacsinta recept minden, amit az ember egy jó reggelitől elvárhat! Könnyű, ízletes és teli van energiával, hogy beindítsa a napot. Ha javítani szeretnénk rajta, akkor csorgassunk Comvita manuka mézet a tetejére, szórjuk meg friss, bogyós gyümölcsökkel és máris egy édes reggelit kapunk, amellyel jól kezdődik a nap. Mi lehetne ennél jobb?
Hozzávalók
- 1 db érett banán
- 1 nagy méretű tojás
- 45 gramm zabpehely
- 1 adagolókanál fehérjepor
- 1/2 teáskanál sütőpor
- friss, bogyós gyümölcsök a díszítéshez
- 1 evőkanál COMVITA 83+ 250 G MANUKAMÉZ
Elkészítés
- Egy turmixgépben turmixoljuk simára a banánt, a tojást, a zabpelyhet, a sütőport és a fehérjeport, majd a keveréket hagyjuk pihenni 10 percig.
- Melegítsünk elő közepes lángon egy kis serpenyőt, benne egy pici olajjal.
- Öntsünk egy keveset a keverékből a serpenyőbe úgy, hogy az alját ellepje.
- Süssük a palacsinta mindkét oldalát aranybarnára. Frissen tálalva a legfinomabb!
- Szórjunk rá bogyós gyümölcsöket, valamint csurgassunk némi manukamézet a tetejére.